top of page

Крутезний мікроавтобус для наших кінологів пошуково-рятувальної групи ДСНС і собак-рятувальників

Крутезний мікроавтобус для наших кінологів пошуково-рятувальної групи ДСНС і собак-рятувальників. 🔥🔥🚐🦮👨‍🚒

Вони постійно на бойовому чергуванні. Завжди в готовності до пошуку вцілілих людей під завалами. Завдяки здібностям собак, досвіду та мужності кінологів вдалось віднайти під завалами та врятувати десятки життів-невинних жертв російських обстрілів. В Бородянці, Лютежі, Гостомелі, Ржищеві, Києві, Луцьку, Львові, Житомирі, Чернігові, Охтирці, Кременчуці, Балаклії, Херсоні, Дніпрі, Запоріжжі, Умані…🙏 Раніше на такі бойові виїзди кінологи діставались звичайними непідготовленими транспортом, що погано впливало на готовність собак до роботи при далеких переїздах.

Тепер в розпорядженні кінологічної групи є спеціальний обладнаний автомобіль. Ми придбали мікроавтобус Citroen, а інженери провідного виробника рятувальної техніки у Великобританії🇬🇧 NORTH FIRE дообладнали все за найвищим класом.👍 Відділення для перевезення собак облаштоване системою підігріву і вентиляції – 4 транспортні клітки для перевезення собак, які за потреби можна вийняти. В салоні мікроавтобуса є крісла для розміщення кінологів та місце для перевезення необхідного рятувального обладнання. Питна вода для собак і термопод з гарячою водою для людей. Зручні відсіки для речей, освітлення по периметру для роботи в темну пору дня та інші менш помітні, але не менш корисні дрібниці.

Все для того, щоб швидше дістатися до місця та почати пошукові роботи – це збільшує шанси на порятунок тих, хто опинився під завалами.💪

А реалізували все це завдяки співпраці з Благодійний фонд Олега Гончарука, який спільно з ліцензійним агентством MOOD SPACE і компанією Paramount Pictures реалізували спеціальну благодійну акцію – з кожного проданого пакету соку торговельної марки «Щенячий патруль» 1 гривня надходила на придбання спец.транспорту для собак-рятувальників.

То ж дякуємо усім, хто долучився до придбання цього транспорту для нашої надзвичайної рятувальної групи. І окрема подяка британським друзям з NORTH FIRE, які зробили цей мікроавтобус і подолали 3 тисячі кілометрів за його кермом, щоб доставити в Україну. 💙💛

Неймовірно втішені, що це вдалося. Не зупиняємось. Підзарядились радісними емоціями від щасливих кінологів та песиків-рятувальників і рухаємось далі – допомагаємо тим, хто нас рятує.



bottom of page