top of page

5 мільйонів гривень на допомогу рятувальникам Херсону!

5 мільйонів гривень на допомогу рятувальникам Херсону! 🔥🔥🔥

Саме стільки нам вдалося зібрати протягом вчорашнього дня. Все це завдяки вам.🥰 Кожен ваш донат допомагає рятувати життя українських людей на Херсонщині та ламає плани ворога примусити нас здатися.💙💛

Оголошуючи збір ми відверто не розраховували на таку вашу активність і недооцінили ваші бажання допомогти гривнею в ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС. Планували зібрати на обладнання для відкачування води, щоб рятувальники мали можливість вберегти від підтоплень критичну інфраструктуру і запобігти колапсу в місті. Це дозволить організувати належний процес евакуації постраждалих та забезпечити нормальну роботу гуманітарних служб і допоможе нашим військовим вести оборону міста від росіян.

Ще вчора ми оплатили 10 мотопомп для брудної води (297 990 грн), 2 надпотужні мотопомпи (158 000 грн) та 500 метрів всмоктувальних рукавів (300 000 грн). Обладнання вже в дорозі, незабаром херсонські рятувальники отримають наш вантаж і зможуть почати відкачувати воду з підтоплених обʼєктів міста.💪

Та оскільки ви, наші благодійники, значно перевершили наші плани зборів, спільно з рятувальниками вирішили направити залишок ваших зібраних коштів на обладнання для місцевих рятувальників-аквалангістів. Частина Херсону та області із суходолу перетворилася на заплаву Дніпра і всі роботи з розмінування, евакуації людей, порятунку, які раніше виконувалися на землі тепер прийдеться проводити на воді або ж під водою.

🚨Ми продовжуємо наш збір на допомогу херсонським рятувальникам і маємо на меті повністю "закрити" потреби в спорядженні та обладнанні для аквалангістів та підводників.

Обіцяємо окремим постом розповісти та показати теперішні реалії Херсону і щоденну боротьбу рятувальників за людські життя та рідне місто.

Дякуємо усім, хто допомагає. Ви – неймовірні! Ваша допомога – неоціненна!🔥

Короткий звіт по вчорашньому збору:

✔️ 790 245 грн (у тому числі 150 тисяч від Океан Ельзи / Okean Elzy та 300 тисяч від Мережа АЗК «WOG»)

✔️ 2 407 856 грн на нашу МоноБанку

✔️ 1 748 653 грн переказали балами в програмі лояльності Fishka

✔️ 2043$ і 665€ надійшло на наш PayPal

✔️ понад 50 тисяч грн – знижка від ROZETKA на закуплені мотопомпи

Детальні звіти про збори та передану допомогу рятувальникам як завжди будуть на нашому сайті. Відзвітуємо у фото та відео як тільки обладнання буде в Херсоні.

Будь ласка, поширюйте інформацію про можливість долучитися й допомогти Херсону на своїх сторінках і по можливості підтримуйте рятувальників гривнею!

Дякуємо за довіру! Продовжуємо допомагати.

Долучитись можна скориставшись кнопкою нижче:


bottom of page